[Resolved] Help!!

  • 49 Replies
  • 16839 Views
*

Offline Hoov

  • Malware Removal Mentors
  • Administrator
  • Diamond Member
  • 27193
  • Unwilling part owner of Gov't. Motors and Chrysler
    • Hoov's Personal Site
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #15 on: April 05, 2011, 07:48:56 PM »
How is the computer running now? Any change at all?

Former Consumer Security MVP
2011-2014

If I am helping you and you don't hear from me for 24Hrs, send me a PM Please!

*

Offline stogie53

  • Bronze Member
  • 30
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #16 on: April 05, 2011, 07:52:43 PM »
too soon to tell it usually takes awhile before things stop working.

*

Offline Hoov

  • Malware Removal Mentors
  • Administrator
  • Diamond Member
  • 27193
  • Unwilling part owner of Gov't. Motors and Chrysler
    • Hoov's Personal Site
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #17 on: April 05, 2011, 07:58:38 PM »
Go ahead and run it for a while, about twice as long as it normally takes (if it has no problems) and let me know. If you start having problems, then let me know right away.

Former Consumer Security MVP
2011-2014

If I am helping you and you don't hear from me for 24Hrs, send me a PM Please!

*

Offline stogie53

  • Bronze Member
  • 30
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #18 on: April 05, 2011, 08:16:40 PM »
Will do! Did you find anything that may have been causing it? Thanks!!

*

Offline Hoov

  • Malware Removal Mentors
  • Administrator
  • Diamond Member
  • 27193
  • Unwilling part owner of Gov't. Motors and Chrysler
    • Hoov's Personal Site
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #19 on: April 05, 2011, 08:27:30 PM »
That is the bad thing about combofix. It doesn't tell you exactly what is wrong, just what files were affected. If you look at the top of the log, it will tell you what files were the problem.

Former Consumer Security MVP
2011-2014

If I am helping you and you don't hear from me for 24Hrs, send me a PM Please!

*

Offline stogie53

  • Bronze Member
  • 30
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #20 on: April 06, 2011, 06:35:19 AM »
This morning it was trying to reboot and the screen said failed restore I have turned off the Put PC to sleep.

*

Offline stogie53

  • Bronze Member
  • 30
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #21 on: April 06, 2011, 12:31:26 PM »
Have you ever heard of ThreatFire? is it any good?

*

Offline Hoov

  • Malware Removal Mentors
  • Administrator
  • Diamond Member
  • 27193
  • Unwilling part owner of Gov't. Motors and Chrysler
    • Hoov's Personal Site
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #22 on: April 06, 2011, 01:22:10 PM »
About Threatfire, I have never heard of it, so let me ask around.

As for the continuing problem, I need you to go to the administration tools in Windows 7. They are in the Control Panel. Open the Admin tools, then open the event viewer. Over on the left hand side expand the window category and then click on  System. Then up at the top click on Action and then click on Save Events As, type in system as the file name,  make sure file type EVTX is selected, and then navigate so it will save the file to your desktop, then click save. Over on the left hand side and click on Application. Then up at the top click on Action and then click on Save Events As, type in application as the file name,  make sure file type EVTX is selected, and then navigate so it will save the file to your desktop, then click save. Zip them both up into a single zip file, post them back here in your next reply as attachments.


Former Consumer Security MVP
2011-2014

If I am helping you and you don't hear from me for 24Hrs, send me a PM Please!

*

Offline stogie53

  • Bronze Member
  • 30
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #23 on: April 06, 2011, 01:50:32 PM »
will do, but if i cant post should i send per PM instructions from last time?

*

Offline Hoov

  • Malware Removal Mentors
  • Administrator
  • Diamond Member
  • 27193
  • Unwilling part owner of Gov't. Motors and Chrysler
    • Hoov's Personal Site
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #24 on: April 06, 2011, 02:45:25 PM »
Do you have several harddrives installed using a RAID configuration?

Former Consumer Security MVP
2011-2014

If I am helping you and you don't hear from me for 24Hrs, send me a PM Please!

*

Offline stogie53

  • Bronze Member
  • 30
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #25 on: April 06, 2011, 02:49:37 PM »
2 internal 1-external I don't use RAID

*

Offline Hoov

  • Malware Removal Mentors
  • Administrator
  • Diamond Member
  • 27193
  • Unwilling part owner of Gov't. Motors and Chrysler
    • Hoov's Personal Site
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #26 on: April 06, 2011, 02:56:47 PM »
How is the computer running? I will have to look at the event log some more. For some reason it is indicating a RAID setup.

Former Consumer Security MVP
2011-2014

If I am helping you and you don't hear from me for 24Hrs, send me a PM Please!

*

Offline stogie53

  • Bronze Member
  • 30
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #27 on: April 06, 2011, 03:20:36 PM »
it just started doing the same thing!! I first can tell when i see my avast stops then i cannot do anything.

*

Offline stogie53

  • Bronze Member
  • 30
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #28 on: April 06, 2011, 03:23:51 PM »
When I just tried to restart i got error saying i dont have permission to restart this computer!!

*

Offline stogie53

  • Bronze Member
  • 30
Re: [In Progress] Help!!
« Reply #29 on: April 06, 2011, 03:30:56 PM »
avast asked if i wanted it to restart and i get an error saying insufficient system resources.