Author Topic: [Inactive] strange symptoms and errors with recent registry restoration  (Read 6433 times)

Offline Hoov

  • Malware Removal Mentors
  • Administrator
  • Diamond Member
  • Posts: 27043
  • Unwilling part owner of Gov't. Motors and Chrysler
    • Hoov's Personal Site
Re: [In Progress] strange symptoms and errors with recent registry restoration
« Reply #45 on: December 18, 2013, 11:41:05 AM »
When you are booting computer, but before the windows screen shows up.

Former Consumer Security MVP
2011-2014

If I am helping you and you don't hear from me for 24Hrs, send me a PM Please!

Offline whatiswrong

  • Bronze Member
  • Posts: 27
Re: [In Progress] strange symptoms and errors with recent registry restoration
« Reply #46 on: December 19, 2013, 01:06:40 PM »
Hoov, please bear with me.  So sorry.  Having difficulty finding a good solid block of time in which to do this.  Thank you for your continued support and assistance.  I will try to address your request this afternoon.


Offline whatiswrong

  • Bronze Member
  • Posts: 27
Re: [In Progress] strange symptoms and errors with recent registry restoration
« Reply #47 on: December 21, 2013, 11:54:59 AM »
Hoov,
Wanted to touch base and let you know that the soonest I can sit and execute your last directive will be on Sunday evening.  Would you rather I remove this post to make room for others', or can we keep it open until tomorrow evening?

Many thanks for your help and patience.

Offline Hoov

  • Malware Removal Mentors
  • Administrator
  • Diamond Member
  • Posts: 27043
  • Unwilling part owner of Gov't. Motors and Chrysler
    • Hoov's Personal Site
Re: [In Progress] strange symptoms and errors with recent registry restoration
« Reply #48 on: December 26, 2013, 12:35:03 PM »
There is no problem leaving it here. When you get time, just go ahead and follow the instructions and let me know how it goes.

Former Consumer Security MVP
2011-2014

If I am helping you and you don't hear from me for 24Hrs, send me a PM Please!

Offline whatiswrong

  • Bronze Member
  • Posts: 27
Re: [In Progress] strange symptoms and errors with recent registry restoration
« Reply #49 on: December 26, 2013, 03:24:47 PM »
Hoov, earlier you mentioned either we could copy my system to a CD, or we could keep plugging away at this issue.  Which way are we headed with my running a scan on these drives?  Should I just copy my system and replace the drives? Is that possible?

Gratitude for your patience and support.

Offline Hoov

  • Malware Removal Mentors
  • Administrator
  • Diamond Member
  • Posts: 27043
  • Unwilling part owner of Gov't. Motors and Chrysler
    • Hoov's Personal Site
Re: [In Progress] strange symptoms and errors with recent registry restoration
« Reply #50 on: December 26, 2013, 08:02:19 PM »
This test is going to tell us if we need to replace the hardware, or if there is just a bit set wrong that is causing the error.

Former Consumer Security MVP
2011-2014

If I am helping you and you don't hear from me for 24Hrs, send me a PM Please!

Offline Hoov

  • Malware Removal Mentors
  • Administrator
  • Diamond Member
  • Posts: 27043
  • Unwilling part owner of Gov't. Motors and Chrysler
    • Hoov's Personal Site
Re: [In Progress] strange symptoms and errors with recent registry restoration
« Reply #51 on: January 26, 2015, 10:54:29 AM »
This thread is being closed due to inactivity. If you need it reopened send me a PM. This applies to the originator only. Anyone else please start a new thread.
 

Former Consumer Security MVP
2011-2014

If I am helping you and you don't hear from me for 24Hrs, send me a PM Please!