Author Topic: CanoScan LIDE 200 - MP Navigator has stopped working  (Read 5614 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JerseyBoy

  • Bronze Member
  • Posts: 156
Re: CanoScan LIDE 200 - MP Navigator has stopped working
« Reply #15 on: November 18, 2010, 04:59:37 pm »
That's what I was thinking to, but as I said in my opening post "I'm hesatent to delete the profile as I'm not 100% sure what I would lose, or how to get it back for that matter." I guess I'm most worried about Outlook folders and settings.
JerseyBoy

"SEPIUS EXERTUS, SEMPER FIDELIS, FRATERS INFINITAS"
"Often Tested, Always Faithful, Brothers Forever"

Offline Hoov

  • Malware Removal Mentors
  • Administrator
  • Diamond Member
  • Posts: 25852
  • Unwilling part owner of Gov't. Motors and Chrysler
    • Hoov's Personal Site
Re: CanoScan LIDE 200 - MP Navigator has stopped working
« Reply #16 on: November 18, 2010, 06:55:29 pm »
Don't delete the profile until you are sure that you have moved everything. Are you using Outlook or Outlook Express?

Consumer Security

If I am helping you and you don't hear from me for 24Hrs, send me a PM Please!

Offline JerseyBoy

  • Bronze Member
  • Posts: 156
Re: CanoScan LIDE 200 - MP Navigator has stopped working
« Reply #17 on: November 19, 2010, 05:00:50 am »
I'm using Outlook.
JerseyBoy

"SEPIUS EXERTUS, SEMPER FIDELIS, FRATERS INFINITAS"
"Often Tested, Always Faithful, Brothers Forever"

Offline Hoov

  • Malware Removal Mentors
  • Administrator
  • Diamond Member
  • Posts: 25852
  • Unwilling part owner of Gov't. Motors and Chrysler
    • Hoov's Personal Site

Consumer Security

If I am helping you and you don't hear from me for 24Hrs, send me a PM Please!

Offline JerseyBoy

  • Bronze Member
  • Posts: 156
Re: CanoScan LIDE 200 - MP Navigator has stopped working
« Reply #19 on: November 19, 2010, 09:52:26 pm »
Well that was a very good article, worked like a charm. I got everything moved over and it also gave me opportunity to go through several .pst folders and keep what I need and hike the rest. MP Navigator seems to be working corrcetly in the new profile so I'm happy.

Thanks Hoov for your help :) I look forward to getting back to training soon, a couple loose ends to tye up and I'm all set.
JerseyBoy

"SEPIUS EXERTUS, SEMPER FIDELIS, FRATERS INFINITAS"
"Often Tested, Always Faithful, Brothers Forever"

Offline Hoov

  • Malware Removal Mentors
  • Administrator
  • Diamond Member
  • Posts: 25852
  • Unwilling part owner of Gov't. Motors and Chrysler
    • Hoov's Personal Site
Re: CanoScan LIDE 200 - MP Navigator has stopped working
« Reply #20 on: November 19, 2010, 10:07:11 pm »
You are welcome.

Consumer Security

If I am helping you and you don't hear from me for 24Hrs, send me a PM Please!